Kredittkort
Kredittkort

Vi har sammenlignet kredittkort opp og ned i mange år nå, men det mange av våre lesere lurer på er hvilket av kortene som har den beste bensinbonusen. For det er nemlig slik nå at mange banker spesialiserer seg på å tilby kort med bonuser på drivstoff, og konkurransen er stadig økende, noe som fører til større bonuser.

365Direkte er vinneren

Allikevel finnes det fortsatt en ubestridt vinner i denne sjangeren, som for øvrig har hatt tronen i ganske så mange år nå. Kortet heter 365Direkte MasterCard og er det kredittkortet som gir deg mest bensin for pengene. Her får man nemlig en fast bonus på 3,65% av pumpeprisen, pluss 30 øre hvis man fyller hos Esso.

Med dagens bensinpriser gir det en innsparing på over 80 øre/literen hos Esso, og over 50 øre/literen hos øvrige kjeder! Vi har ikke lyktes i å finne noe kredittkort som kan matche dette, og spesielt ikke med tanke på at man får en solid bonus uansett om man fyller hos Shell, Esso eller Statoil.

Mange gode bensinkort

Såkalte «bensinkort» (som for øvrig har de samme funksjonene som et vanlig kredittkort) har blitt veldig populært de seneste årene. Dersom man er yrkessjåfør eller kjører mye i jobbsammenheng, eller rett og slett vil spare penger på bensin eller diesel, så anbefaler vi at du skaffer deg et slikt kredittkort så fort som mulig. Her er det penger å spare!