Krypto
Krypto

Etter nærmere 12 måneder med fall i kryptomarkedet så kan det se ut til at kryptomarkedet endelig har nådd bunnen og det er nå muligheter for eksplosiv vekst igjen.

I 2017 når kryptomarkedet skøyt i været som en rakett så var det omtrent umulig for folk å komme seg inn på markedet. Kryptobørsene hadde ikke kapasitet til å ta unna alle kundene som ønsket å gjøre innskudd og det var generelt vanskelig å gjøre innskudd. Den eneste måten å gjøre innskudd på var med bankoverføring til lokale bitcoin meglere.

Nedgangen i markedet eller «bjørnemarkedet» som de mer erfarende kaller det har gitt børser og andre selskaper muligheten til å faktisk tilrettelegge for at folk kan kjøpe kryptovaluta veldig enkelt. I samarbeid med nettsiden KryptovalutaInvestor.com har vi laget en guide som enkelt forklarer deg hvordan du kan kjøpe Bitcoin med kredittkort.

Hvordan kjøpe Bitcoin

1. Gå inn på Coinbase.com
2. Last opp en kopi av passet ditt
3. Legg inn kredittkortet ditt
4. Kjøp Bitcoin, Litecoin eller annen kryptovaluta du måtte ønske

Hvordan kjøpe altcoins med kredittkort

1. Registrer deg på Binance
2. Registrer bankkortet ditt
3. Gjør innskudd
4. Kjøp den kryptovalutaen du har troen på.

Vi anbefaler at du gjør grundig research før velger å investere i noen som helst kryptovaluta. Da kan du lese guiden til KryptovalutaInvestor.com og i tillegg så kan vi anbefale at du blir medlem av gruppen «Kryptovaluta Norge» på Facebook.

Når du har kjøpt kryptovaluta så er det viktig at du oppbevarer den på en trygg måte. Hvis du kjøper kryptovaluta på Coinbase så kan du anta at den er trygg der hvis du aktiverer alle sikkerhetstiltakene som verifisering via SMS. Hvis du ønsker å være ennå mer trygg så kan vi anbefale lommeboken som heter Bitgo.

Husk at kryptovaluta er ekstremt risikofylt og ikke invester mer penger enn du har råd til å tape. Selv om eksperter sier at den kan gå opp 100x så er det nødvendigvis ikke sikkert. Lykke til!