Kredittkort
Kredittkort

Å benytte kort som betalingsmiddel er nå helt vanlig. Kredittkort har endret status fra et kort man benyttet i sjeldne tilfeller, til et kort man bruker til daglig. Derfor er det viktig å finne kortet som passer deg, og din privatøkonomi. Er du ute etter et kort med kun innebygd kreditt, eller et kort som gir deg mange fordeler? Valgene er mange, så derfor er det smart å sammenligne de forskjellige.

Vurder nøye

Har du bestemt deg for å skaffe deg et kredittkort er det noen ting du skal ha i bakhodet. Det vil lønne seg å vurdere kort med gode fordelspakker, som for eksempel kortet som heter re:member har gode rabatter på utvalgte butikker. Eller hva med et kort som gir cashback, slik som kortet 365 Privat Master Card? Begge disse vil spare deg for mye penger over tid. Her på siden finner du mer informasjon om disse, og en ekstra sjekk på disse kortenes hjemmeside i tillegg er smart. Kanskje det er bensin du trenger rabatt på; sjekk Shell Mastercard i så tilfelle.

Finn ditt kredittkort.

Når du har funnet noen kort som kan passe deg og dine behov, sett de opp mot hverandre. Valgte du å gå for bensinkort; sammenlign for eksempel Flexi Visa med Shell’s kort. Har du samlet sammen flere kort med fordelspakker, sett da for eksempel opp fordelene til Bank Norwegian opp mot re:member eller flere. I denne sammenligningen er det viktig at du også setter inn rentesatsene og gebyrer. Kanskje du går for et gebyrfritt kredittkort, som Credits VISA? Det er mye å sette seg inn i eller finne ut av. Her hos oss finner du det du trenger, og vi har allerede sammenlignet for deg. Valget er ditt!