Kredittkort
Kredittkort

Fotballfriker er det nok av her i landet, og det er neppe norsk fotball som har de største supporter-unionene. Vi må over til balløya, selveste England, og kanskje helst i den gjeveste divisjonen. I Premier League har mange nordmenn sine favorittlag, og du kan få deres logo prydende over kredittkortet ditt!

Kredittkort fra Premier League

De to mest populære fotballagene for nordmenn er henholdsvis Manchester United og Liverpool. De to erkerivalene har store supportergrupper i Norge, og mange setter laget sitt foran alt. Hva med å skaffe deg et spesialdesignet kredittkort med emblemet til en av de to klubbene prydende over hele kortet?

Med Manchester United Visa får du en kredittgrense på opptil kr 50 000, og en effektiv rente på 26,90%. Vi skal spare deg for flere detaljer, for det er ikke så nøye så lenge du kan ha de røde djevlene i lommeboka. For Liverpools del, så er betingelsene naturligvis noe dårligere. Liverpool FC MasterCard har en effektiv rente på 29,30%, men kredittgrensen er strukket til 75 000.

Kredittkort fra andre ligaer

Det er naturligvis ikke bare disse to klubbene som har egne kredittkort, men du må kanskje søke til utenlandske banker dersom du vil ha logoen til en annen klubb. Dessuten finnes det også banker som lar deg designe ditt eget kort, i form av å legge til ditt eget bilde. Da er det også muligheter for å få noen norske tippeligaklubber på kortene.