Kredittkort
Kredittkort

Det har blitt mer og mer vanlig å betale varene sine ved hjelp av kredittkort på internett. Om du skal drive med pengespill, kjøpe en ny TV eller legge ut en annonse på Finn.no – ja, så er kredittkortet ditt din beste venn i samtlige situasjoner.

Kredittkortbehandlingsterminaler er synonymt med enkle transaksjoner av penger i løpet av et kjøp, og salgsprosessen blir forenklet ved å benytte seg av plastikkort. Denne måten å betale på gjøres ved å benytte seg av et kredittkort fysisk (altså i bank, butikk o.l.) eller ved å gi fra seg noe informasjon til banker på nettet slik at en transaksjon kan bli gjennomført. Det er sistnevnte modus, altså bruken av kredittkort ved handel på Internett, som virkelig har tatt av de seneste årene.

I dag har aksept av kredittkort revolusjonert verden over og det har med dette gjort at kredittkortselskaper kommer opp med nye tilbud, ordninger og utstyr for handlende veldig ofte. Du har vel ikke gått glipp av reklamene på internett med gode tilbud på kredittkort?

I tråd med økningen av antall solgte kredittkort på internett (det er for øvrig gratis å søke om kredittkort), så har også betingelsene blitt bedre hos de aktuelle bankene. Du får mye mer for pengene nå enn du gjorde for bare en fem-seks år siden.

Kredittkort ble utbredt for å lette prosessen med raske pengetransaksjoner og shopping hvor som helst og når som helst uten behov for å bære de store og tunge lommebøkene man måtte gjøre tidligere. Nå er det kun et fåtall av transaksjonene som blir utført med kontanter.

Vi kan vel i hvert fall med hånden på hjerte si at vi tror at kredittkort bare kommer til å bli mer og mer populært blant den kommende generasjonen, også blant kvinner, andelen kvinner som bruker kort ved shopping på nettet øker dramatisk, og det skal mye til for at folk igjen returnerer til å bruke kontanter når de skal ut på shopping. Om du ikke har et allerede – så vil vi anbefale deg å søke etter et kredittkort. Det er fremtiden.