Flexi Visa kredittkort
Flexi Visa kredittkort

Mange selskaper tilbyr gode fordelsavtaler som følger med bruken av deres kredittkort. Flexi Visa er likevel ett av de beste kredittkortene på fordelsavtaler i Norge i 2016 (se vår oversikt her). Det tilbys av Santander Consumer Bank en av bransjens største aktører. Kortet gir deg muligheten til å velge innen hvilken bransjekode du ønsker en Cash-Back på 4% (hvordan fungerer cashback?). Du kan forandre din prioritet en gang i måneden. For resten av innkjøpene på andre bransjekoder får du samtidig en tilbakebetaling på 1%.

Hvordan fungerer bransjekoder for fordeler med kredittkort?

Kortselskapene som Visa og MasterCard, har egne bransjekoder som forteller noe om hva butikken driver med. Butikker som driver med klær og sko har et eget nummer, det samme gjelder for butikker som driver med dagligvarer. Bensinstasjoner har også et eget nummer. Dette er ofte avgjørende for hvilken type Cash-Back du får når du bruker ditt kredittkort. Om det skulle herske tvil, er det bare å spørre i butikken, om hvordan de er registrert hos kortselskapene.

Andre betingelser for Flexi Visa Kredittkort

Foruten den beste fordelsavtalen på markedet, er kredittkort fra Flexi Visa også jevnt gode. Renten er noe høy, med 25,33%, men bruker man kortet fornuftig, trenger man ikke bekymre seg for dette. Den rentefrie perioden er nemlig på hele 50 dager. Det er lurt å ikke bruke kortet til å ta ut kontanter, men i stedet bruke det for sin sterke side som er varekjøp. Uttak koster nemlig 1% av uttakssummen og kr 40. Man mister også fordelen med den rentefrie perioden siden kontantuttak fører til at renten begynner å gå.