Kredittkort
Kredittkort

Når du skal velge et kredittkort, så er det mange ting du bør tenke over. Etter hvert finnes det såpass mange ulike kort at det er et kort til enhver anledning. Noen kredittkort er best når du skal handle på nettet, noen om du skal kjøpe mat i butikken, andre igjen er best om du bare skal ha en kapitalreserve. Liker du å spare penger kan det være en del å spare om du bruker kredittkort når du handler på matbutikken. Vi har funnet frem til et par kort som gir deg rabatt i hverdagen.

Ikano Visa

Med et Ikano Visa får du rabatt når du handler mat på supermarkedet. Dette gjelder uansett hvilken butikk du bruker. Du får 1% i rabatt til vanlig og hele 5% i desember måned. Med et helt vanlig matbudsjett blir det litt penger på et år og disse kan du bruke på andre ting. Du får også 45 dages rentefri betalingsutsettelse og det er gratis å bruke kortet. Det eneste som koster penger er å ta ut kontanter. Velger du å utsette betalingen litt ekstra, blir du belastet med en effektiv rente på 20%.

re:member

Hos re:member får du rabatt i mer enn 300 ulike butikker, mange av disse er nettbutikker. Her kan du få fra 1% til 25% i rabatt ved å bruke kortet. På nettsiden til re:member finner du oversikten over butikkene. Du har dermed god mulighet for å spare en del penger på hverdagslige kjøp. 45 dagers rentefri betalingsutsettelse er inkludert i kortet, det er gratis å bruke, med unntak av kontantuttak. Betaler du fakturaen til tiden, slipper du å måtte betale 25,4% i rente.