Rabatt
Rabatt

Kredittkortet kan brukes til mye annet enn shopping av klær eller som betalingsmiddel når du er på ferie. Det er flere kort som faktisk lar deg tjene opp bonuspoeng eller som gir deg penger tilbake i form av cashback når du bruker kredittkortet i hverdagen. Dette betyr at om du bruker kortet når du handler i matbutikken, vil det rette kortet gi deg bonus som takk for bruken. Da kan det plutselig lønne seg å bruke denne formen for betalingsmiddel oftere. Ønsker du å opptjene rabatt ved å bruke kortet ditt daglig, så har vi funnet et par kredittkort som passer til nettopp det.

Ikano Visa

Dette Visakortet skaffer deg rabatt når du handler mat på supermarkedet samt de fleste andre butikker. Du får 1% i rabatt på alt du kjøper og hele 5% i desember måned. Om du har et helt vanlig matbudsjett så kan dette fort bli en del penger i løpet av et år. Du kan søke om inntil kr 100 000 i kreditt, men hvor mye du får avgjøres av kredittvurderingen. Med kortet får du 45 dages rentefri betalingsutsettelse, men velger du å utsette betalingen litt ekstra, så vil det bli lagt til en rente på 20%. Kortet er for øvrig gratis å bruke bortsett fra når du skal ta ut kontanter, da må du betale et gebyr på kr 35 + 1% av beløpet du tar ut.

re:member Mastercard

Med et Mastercard fra re:member kan du få rabatt i mer enn 300 butikker, flere av disse er nettbutikker. Rabatten er på mellom 1% og 25% og du opptjener rabatten ved å betale med kortet. På nettsiden til re:member kan du se hvilke butikker du får bonus i. Oversikten er inndelt etter en rekke kategorier, så det er lett å finne ut hvor du kan handle. Du har dermed en mulighet til å spare litt penger på hverdagslige kjøp. Rabatten blir utbetalt som en kickback. Det vil si at den blir trukket fra på den neste fakturaen fra kortselskapet. Du kan få en kredittramme på inntil kr 150 000, men dette avgjøres etter den tidligere nevnte kredittvurderingen. I tillegg har du automatisk 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Skulle du ønske å utsette betalingen enda noen uker eller måneder, så må du betale en rente på 25,4%.