Kredittkort
Kredittkort

Det er ingen tvil om at konkurransen i kredittkortbransjen er knallhard, og det kommer forbrukere til gode, dette gjennom de ulike fordelene som slike kort kan gi deg. Når de store nettavisene tester kredittkort, så er det ofte klassikere som Flexi Visa og 365Privat MasterCard som kjemper om førsteplassen. Vi har derfor bestemt oss for å ta en nærmere titt på disse kortene.

Flexi Visa

Flexi Visa er et kredittkort fra Santander, og dette er et kort som kan gi deg ulike fordeler ved bruk. Du får for eksempel 4% kickback/cashback i en (1) bestemt bransje (som du velger selv på forhånd) hver gang du bruker Flexikortet. Fyller du nye drivstoff, ja da kan du 4% rabatt hver gang du fyller tanken. Høres ikke dette genialt ut? Ellers kan du velge blant fire andre bransjer, og disse er elektronikk, flybilletter, sko & klær og sportsutstyr. Renten på utnyttet kreditt er ganske høy (25,33%), så husk å betale hele regningen ved forfall, du får nemlig 50 dager rentefritak ved varekjøp. Legg merke til at reiseforsikring er ikke inkludert!

Les mer om Flexi Visa

365Privat MasterCard

365Privat MasterCard er et produkt fra 365Direkte, og kortet har blitt kåret til Norges beste kredittkort hele 9 ganger (i diverse tester). Også 365Privat gir deg penger tilbake ved kjøp, nærmere bestemt 3,65% ved handel i skobutikker, klesbutikker, samt når tanken fylles (ekstra 30 øre i rabatt på norske Esso-stasjoner). I tillegg får du en rekke spesifikke rabatter, som for eksempel 10% avslag i prisen på hoteller (Rica Hotels), leiebil (Avis, Hertz), reiseforsikring (Travel Guard) m.m. Uansett, også renten på dette kortet er høy (25,21%), men du får 45 dager rentefritak ved varekjøp.

Les mer om 365Privat MasterCard

Hvilket er best?

Hvilket av disse to kredittkortene er best? Det er vanskelig å si, men nå har vi gitt deg fordelen kortene kan gi deg, så får du ta den endelige avgjørelsen selv!