Kredittkort
Kredittkort

De fleste kredittkort i dag har en eller form for rabatt eller bonus tilknyttet kortet. Noen selskaper tilbyr kort med en mindre rabatt på absolutt alt du handler og så er det andre som gir deg en litt større rabatt i spesielle butikker, som har avtale med kortselskapet. Til slutt finner vi de kortene som lar deg tjene opp bonuspoeng, som du ved en senere anledning kan bruke til å kjøpe flybilletter eller handle til nedsatte priser i utvalgte butikker. Felles for alle rabattene du kan oppnå er kravet om at du må bruke kredittkortet som betalingsmiddel.

Kredittkort med rabatt på varehandelen

Er du glad i å shoppe og ønsker deg et kredittkort hvor du får rabatt når du er ute på nettopp shopping, så finnes det faktisk et kort hvor du selv kan bestemme hvilke varer du skal få rabatt på. Her kan du velge en rabatt innen spesifikke kategorier, f.eks. sko og klær, sportsutstyr, alt til bilen eller reiser. Du velger selv hvilken kategori du skal ha rabatt i og får da rabatten utbetalt som en cashback eller penger tilbake. Rabatten trekkes rett og slett fra på din neste faktura fra kortselskapet.

Flexi Visa

Dette visakortet fra Santander Bank har veldig mange fordeler i form av rabatter knyttet til bruken. Du kan søke om en kredittramme på inntil kr 100 000 og får 50 dages rentefri betalingsutsettelse samt gratis bruk. Det eneste du må betale for er uttak av kontanter, dette koster kr 40 + 1% av beløpet du hever i minibanken. Fordelen med kortet er at du som nevnt kan velge den rabatt du ønsker deg innen en gitt bransje eller kategori. Du kan endre dette hver måned om du skulle ønske det. Rabatten er på 4% og kjører du f.eks. mye i bil så bør du kanskje velge kategorien drivstoff. Hver måned, når du mottar din faktura fra Santander Bank, så er rabatten du har opptjent trukket fra. Den eneste virkelige ulempen med akkurat dette kortet er at du ikke får med deg en reiseforsikring.