Kredittkort
Kredittkort

Det er mange svært fordeler tilknyttet bruken av 365Privat Mastercard. Dette inkluderer rentefri dager, en grei kredittgrense og gode rabatter. Kortet er en del av Mastercard-systemet, noe som gjør at det kan brukes hvor som helst over hele verden. Kortet brukes i vanlig betalingsterminal eller til netthandel og du får en regning en gang i måneden. Dette er praktisk hvis du trenger litt ekstra før lønningsdag eller du trenger nye møbler eller annet. Når du har brukt kortet, har du 45 dager rentefritak. Velger du å betale ned hele summen når du får regningen, er dette et helt gratis lån. Hvis du ønsker å delbetale, er dette svært enkelt. Du må betale minstesummen på regningen, men hvor mye du betaler utover dette, er helt opp til deg. Du behøver ikke å forhandle med kredittkortselskapet, du lager deg din egen nedbetalingsplan.

Hvordan nedbetale kredittkort gjelden

Maks kredittgrense på 365Privat Mastercard er kr 50 000. Du må søke spesielt om å få maksgrensen. Du kan bruke hele summen du har fått tildelt på ditt kredittkort, eller bare deler av den. Velger du å nedbetale, kan du lage deg din egen nedbetalingsplan. Hvis du ikke har råd til å betale mer enn minimumssummen en måned, så er det også helt akseptabelt. Dermed får du en svært god fleksibilitet som gir deg mange muligheter når det kommer til å sikre en sunn økonomi. Det resterende beløpet, gjelden din, kommer det renter på. Rentene er høyere enn for et boliglån. Likefult, det er sjelden snakk om voldsomme summer.

Ekstra fordeler med 365Privat Mastercard

Det er mer enn bare en fleksibel nedbetalingsplan som gjør 365Privat Mastercard så populært. Dette kredittkortet gir brukeren rundt 3,65% i CashPoints hvis du bruker det i butikker som er med i CashBack-systemet. Systemet er helt automatisk, alt du må gjøre er å bruke kortet i butikken. Oversikten over hvor mange CashPoint du har og hva du kan bruke dem til, finner du i bankløsningen. I tillegg får du 30 øre i rabatt per liter på alle Esso-stasjoner i Norge.