Kredittkort
Kredittkort

Det er ikke verst at et kort, som tidligere kunne koste oss mye penger, nå kan spare oss for penger. Kredittkort i dag kommer ofte med gode løsninger for forbrukeren. Dette kalles fordelspakker, eller fordelsprogram. Det vil si at en i kortet har bygd inn rabatter når man handler med kortet. Noen rabatter er små andre høye, og rabatten fås som avslag på pris (obs samles ofte opp til månedsbetalingen på kortet) eller som poeng.

Rabatt – poeng eller prosenter

De forskjellige bankene har forskjellige fordelspakker. Noe er rimelig likt, mens andre ting er unikt for et enkelt kort. SAS EuroBonus Premium Card er et med en noe annen løsning. Her sparer man poeng hver gang man bestiller en reise med SAS og betaler med kortet. Poengene er mulig å benytte til å kjøpe reise. re:member er et annet type kredittkort. Her får man rabatter som prosenter når en betaler med kortet. Faktisk kan man oppnå hele 25% rabatt enkelte nettsteder.

Gebyrfri Visa fra Santander

Dette er egentlig en liten fordelspakke i seg selv – kortet er gebyrfritt! Santander tilbyr dette kortet, men en trenger ikke være kunde hos dem for å få det. Kortet er et uavhengig kredittkort. Fordelspakken i kortet er rimelig omfattende da man får benytte Santanders «kick-back» rabattprogram. Det vil si at det er 200 nettsteder som gir deg rabatt, deriblant hotels.com og Zalando. Reise –og avbestillingsforsikring er selvfølgelig inkludert om du betaler 50% av reiseutgiftene med kortet. Husk derfor å granske fordelen også når du sjekker ut kortet her hos oss.