Liverpool FC MasterCard kredittkort
Liverpool FC MasterCard kredittkort

Som noe helt nytt er fotballklubber i England begynt å tilby kredittkort. Denne gangen er det snakk om den legendariske engelske fotballklubben Liverpool FC, som i samarbeid med MasterCard har utviklet et Liverpool FC MasterCard. Det lyder jo umiddelbart som en ganske god ting for Liverpool-supportere, og det kan det også meget vel være.

For det første er det snakk om et kredittkort som har de fordelene det normalt hører med til disse kortene. Eksempelvis, så kan man oppnå helt opp til kr 75 000 i kreditt, og kortet det kan også brukes i hele verden. Ikke kun i Nord-england, eller nærmere bestemt, Liverpool!

Men grunnen til at en som Liverpool-supporter skal velge et Liverpool-kredittkort, er jo ikke kun fordi en kan få kr 75 000 i kreditt. Man kan nemlig også få rabatt på masse ting i Liverpool, og særlig ting som har med fotballklubben å gjøre. Eksempelvis kan man oppnå rabatt på stadionturer, restauranter og cafeer som hører til den legendariske hjemmebanen på Anfield.

Reisen blir lettere

Den kanskje største fordelen man har som innehaver av Liverpool FC MasterCard, er at reisen kan bli mye lettere. Som fan vil man gjerne reise til England for å støtte sin klubb, og det kan raskt bli en både dyr og besværlig affære. Men et Liverpoolkort kan gjøre det hele litt lettere.

Eksempelvis vil man få gratis reiseforsikring (om en betaler minimum halvdelen av sin reise med kortet). Utover dette er det en hyggelig ting å kunne betale reisen, samt ytterligere omkostninger under reisen, med sitt nye kredittkort. På denne måten kan man ta en fantastisk fotballreise, og oppleve hjerteklubben i virkeligheten, og først betale det senere. Det er nemlig 45 rentefrie dager på et Liverpool FC Mastercard.

Et Liverpool FC Mastercard passer perfekt til den ordentlige Liverpool-supporteren. En supporter som gjerne vil støtte sitt lag i tykt og tynt, og den supporter som mer enn gjerne reiser til England for å oppleve klubben. Som sagt er det også mulighet for å spare mange penger når man er i England, nærmere bestemt på Anfield i Liverpool. Her kan man nemlig få store rabatter, når man skal proviantere på og utenfor stadion.

Man kan gi seg selv den ultimative fotballopplevelsen med sitt yndlingslag hvis man skaffer seg et Liverpool FC Mastercard. Man kan få hele pakken; billetter, reisen, visning rundt på stadion og den fantastiske stemningen på Anfield, og de pubene som hører til. Alt dette kan man betale for med sitt Liverpool FC Mastercard, og dermed også få reiseforsikring i tillegg, og til og med først betale for det senere.