Manchester United Visa kredittkort
Manchester United Visa kredittkort

Manchester United er rett og slett en fantastisk fotballklubb. Blant de førende på alle tenkbare parametere, og et enormt suksessfullt brand. Innenfor talentutvikling, så er klubben veldig dyktig og pokalene står i rekker, disse kan fylle opp de fleste pokalskap. Manchester United er rett og slett noe helt spesielt, og hvis du har hjertet på det riktige stedet i engelsk fotball, og elsker Manchester Uniteds måte å gjøre tingene på, og anerkjenner den suksessen klubben har hatt gjennom tidene, så er et Manchester United Visa-kort noe for deg. Så kan en snakke om at man inngår handler med hjertet, og det hver gang kortet er oppe av lommeboka.

Manchester United Visa gir muligheter

Manchester United Visa er et fleksibelt kredittkort, som kan gi deg gratis kreditt i inntil 50 dager. På 50 dager, så har du nådd å få minst en månedslønn, og i de fleste tilfeller også to, så det er god mulighet for å få betalt det skyldige beløpet tilbake (mens det ennå er rentefritt). Et Manchester United Visa gis ikke til hvem som helst, derfor skal man søke om å få kortet, og så er man i betraktning til å få dette eksklusive kredittkortet, som også inneholder en reiseforsikring. Dette er virkelig brukbart i tider hvor spesielt flyselskaper går konkurs som aldri før. Så det er bare med å bruke Manchester United Visa til å bestille en tur til nettopp Manchester for å se fotball. Her sist på sesongen, hvor temperaturene er stigende, og pokalene skal til å fordeles, både i Premier League, FA Cupen og Champions League, så det er masse av grunner til å komme til Manchester. Og med Van Persie og Rooney i angrepet, så er det nesten garanti for mål.

Manchester United Visa gir også noen fordeler i forbindelse med besøk til Manchester, bl.a. i den store fanshoppen, hvor det er rabatter å hente.

Kredittkort fremfor kontanter

Kredittkort er i det hele tatt enklere å arbeide med enn kontanter. Fysisk er det ikke så tungt. Du kan betale på beløpet, og det gir ikke dumme mynter i pengepungen. Med kredittkort skal du ikke tenke på om du har penger. Du bruker kortet, og så går alt av seg selv. Det er smart, enkelt og det har gjennomgått en stor utvikling siden en for første gang kunne bruke kredittkort. I dag må man konstatere at det mer eller mindre har tatt over for kontanter, og penger nesten kun er noen tall som flyttes rundt mellom noen konti.