Kredittkort
Kredittkort

Når du skal finne deg et kredittkort så er det ikke alltid enkelt å skille de gode kort fra de mindre gode. Alle norske kredittkort 2017 har sine fordeler og ulemper. Men, det er noen kort som skiller seg ut i mengden og vi har sett på et par de norske.

Skandiabanken Visa

Skandiabanken sitt visakort er det klart billigste norske kredittkort 2017, dersom utgangspunktet er renten du må betale om du velger å dele betalingen eller utsette den en stund. Den effektive renten er på 14,66 %, noe som er nesten 8 % lavere enn de fleste andre kredittkort. Selvsagt lønner det seg å betale hele fakturaen for det du har brukt på kortet etter at den rentefrie utsettelsen på 50 dager har utløpt, men ønsker du kun å betale minstebeløpet så slipper du i alle fall unna med en rimelig rente. Kortet kan brukes uten kostnad i alle butikker og har heller ingen årsavgift. Det eneste du må betale for er uttak av kontanter i Norge.

Renten er den største fordelen med dette norske kredittkort 2017 fra Skandiabanken, du får dog også med deg noen andre fordeler. En ting er at du har reiseforsikring inkludert i kortet. Noe annet er at du får en cashback på 10 % hver gang du handler i bestemte butikker. Denne cashback får du også når du spiser på utvalgte restauranter eller bor på bestemte hoteller. Hvilke steder som gir deg cashback, kan du se på nettsiden til Skandiabanken.

Norske kredittkort 2017 – Bank Norwegian Visa

Et av de andre norske kredittkort 2017 som skiller seg ut, er Bank Norwegian sitt Visakort. Kortet er tilgjengelig for de fleste takket være den lave aldersgrensen på 18 år. Søknaden må dog fortsatt gjennom en kredittvurdering før banken bestemmer om du kan få kortet eller ikke. Den maksimale kredittgrensen ligger på kr 100 000. Kortet kan brukes gratis til alle kjøp med unntak av kontantuttak i Norge. Disse koster kr 39. Du får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, men du kan også utsette betalingen til senere. Her vil det bli lagt til renter og den effektive renten er på 23,10 %. Det er også inkludert reiseforsikring i kortet.

Du opptjener Cashpoints hver gang du betaler med kortet. Da får du 1 % i Cashpoint, uansett hva du kjøper og dette gjelder i alle butikker. Du får selvsagt også Cashpoints ved kjøp av flybilletter hos Norwegian. Dine Cashpoints kan du bruke til å kjøpe nye flybilletter hos Norwegian.