Kredittkort
Kredittkort

Den som i dag fortsatt sitter med et middelmådig kredittkort, eller kun med et vanlig bankkort, har mye å tjene på å orientere seg i dagens kredittkortmarked. Den økede konkurransen om kredittkortkundenes gunst har ført til at nyere avtaler om kredittkort inkluderer mange fordeler, hvor middelmådige kort, og gammeldagse bankkort ikke lenger kan holde tritt. Den som er i stand til å bruke et nytt kredittkort på fornuftig vis, vil spare mange utgifter, og oppleve større sikkerhet i bruk av netthandel og i sin fritid. Husk at kredittkort er din sikkerhet ved handel med nettbutikker.

Orienter deg om kredittkort på våre sider

Det er viktig å finne et kort som passer til dine personlige behov. Dette inkluderer å sette seg inn i avtaleforholdene. Våre sider (se vår hjemmeside her) hjelper deg i første omgang med å få en oversikt over de beste tilbudene på markedet i 2016. Fordelene med de bestemte kortene begrenser seg gjerne til enkelte segmenter innen handel og tjenester, og du må finne ut hva du trenger. Et enkelt valg vil for eksempel være Flexi VISA. Med dette kortet kan du velge hvor den tyngste rabatten skal ligge, og du kan forandre dette etter eget ønske, hver måned.

Holder du deg til noen grunnregler er kredittkort best

Det finnes to hovedregler som hjelper deg med å redusere dine utgifter. Den første er selvsagt. Husk å betale regninger på tide, og planlegg dette slik at du ikke bruker for mye. Den andre som er viktig, er å bruke vanlig bankkort til å ta ut penger. Her er bankkortet fortsatt overlegent. Bruker du kredittkort til dette, begynner nemlig renta å gå øyeblikkelig.