Kredittkort
Kredittkort

Det er ikke å komme fra at bensin og diesel koster en god del i Norge. I tillegg er ikke kollektivtrafikken like godt utbygd i by og bygd. Det er store forskjeller på hvor avhengig man er av bil, og samtidig er det lange avstander enkelte steder. Bilen benyttes til jobb og fritid, og det kan fort bli kostbart. Kjører du mye kan et kredittkort med rabatter på bensin være å foretrekke.

Shell MasterCard

Vi kjenner Shell som en bensinleverandør med stasjoner rundt i Norge. Nå er det kommet et eget kredittkort. Det er ikke Shell som har selve kortet, det er det faktisk Ikano Bank som er leverandør av kortet, i samarbeid med Shell. Kreditten på kortet er opptil kr 75 000 med en rente på 26,05% ved max kreditt. Benyttet kreditt har en rentefri periode på hele 50 dager. Rabatt på bensin er kr 0,40 pr liter, men må da fylles på en Shellstasjon. I tillegg er det rabatt på alle andre kjøp på 1%. Kortet gir også noen andre fordeler, som rabatt på kjøp av dekk gjennom Vianor. Vær oppmerksom på at uttak av kontanter kan koste med en prosentsats på 4%.

NAF Extra

Alle som har bil i Norge har hørt om NAF, og mange nordmenn er medlem i Norges Automobil Forbund (NAF). NAF har alltid hatt mange fordeler for medlemmene sine, og nå er det kommet et nytt kort til alle medlemmene; NAF Extra. Dette kredittkortet utstedes av Terra Finans og Kredittbanken AS. Medlemskapet i NAF gir mange fordeler, og dette kortet topper disse. Her kan du få kr 100 000 i kreditt med en rente på 28,80 og 45 dager rentefritak. Kortet gir 3% cashback poeng pr liter bensin. Sammen med 30 øre ordinær NAF-rabatt hos Shell vil det utgjøre en god del kroner. Kortet har noen andre fordeler også, som cashback ved flyreiser.