re:member kredittkort
re:member kredittkort

Det er ikke like lett for alle å komme seg inn til store butikker for å handle. I Norge bor folk spredt, og vi bestiller derfor mange ting, i nettbutikker. Med kredittkort fra re:member, et produkt fra EnterCard, kan man handle billigere og sikkert på et stort utvalg av norske nettbutikker.

Et kredittkort skapt for netthandel

Det er ikke vanskelig å se at re:member er et kredittkort som er som skapt for å handle online. Det er ingen gebyrer for å bruke kortet til å handle verken i butikker, eller på nett, i Norge, eller i utlandet. Dette er viktig for et bra kredittkort. Kortet gir brukeren tilgang på et fordelsprogram med over 230 online-butikker hvor brukeren kan vente seg store rabatter.

Stort utvalg av nettbutikker

Lista over kjente forhandlere og nyttige bransjer er lang. Innen reise finner vi rabatter på alt fra Stena Line, KLM, Apollo, Ebookers.no, og Expedia, og mange mange flere. Innen kategorien bil kan du få hele 7,7% rabatt på bildeler. Innen interiør venter rabatter på 10% på alt fra blomster til møbler. Hos Sony og Mytrendphone får du rabatter på henholdsvis 6% og 7%. Utover dette kan det nevnes at der er opptil 10% rabatt på kontaktlinser, 10% rabatt hos kondomeriet, og at brukere av kortet har tilgang på rabatter hos mange forhandlere av klær og sko. Innen kategorien Sport og Fritid finner vi rabatter på alt fra treningstøy til protein, og diverse utstyr.

Den eneste haken ved alle disse gode tilbudene er at man må huske å bruke linkene som re:member har lagt opp til kjedene slik at handelen registreres.