re:member kredittkort
re:member kredittkort

Leter du etter et godt kredittkort bør du se etter et kort som passer til ditt bruk. Benytter du kort veldig sjelden som betalingsmiddel bør det være rentesatser og andre vilkår som er viktige. Benytter du kortet ofte trenger du et kort som er godt samlet sett, også når det gjelder fordelspakken (se hele omtalen vår av dette kortet).

re:memeber en av våre favoritter

Dette kortet er nok en av våre favoritter. Ikke fordi det har den laveste renten, men på grunn av en samlet vurdering. Det er en god kredittgrense oppad, kr 150 000 med en rente på 25,4% (benyttet kreditt kr 15 000 betalt over 12 mnd.). Det er en rentefri periode på 52 dager før renten starter å løpe. I tillegg tilbyr re:member 3 forskjellige kort; black, silver og blue. Hvilket kort en ender opp med vurderes av selskapet når du sender inn en søknad. Kortene er tilpasset din økonomiske situasjon, slik at hverken du eller selskapet skal løpe noen økonomisk risiko ved inngåelse av kredittavtalen.

Fordelspakken i kortet

Når det kommer til fordelsprogrammet til re;menber er det helt klart et av de beste. Her kan du spare noen kroner her og der, og totalt spare rimelig mye på et år. Kortet har innbakt reise – og avbestillingsforsikring om du betaler en reise med kortet. I tillegg gis det rabatt om denne reisen i tillegg er bestilt gjennom Expedia, eller om hotelloppholdet bestilles hos booking.com. Når du handler på nettet er det hele 200 nettbutikker som gir deg opptil 25% rabatt, bl.a. Apple Store og Nelly.com. Du finner også restauranter og leiebil i denne rabattordningen. Til enhver tid kan brukere av dette kortet holde seg oppdatert på nettsiden til re:member award. Har du ikke kredittkort? Sjekk ut favoritten vår! (Les flere artikler her)