re:member kredittkort
re:member kredittkort

Kredittkort er praktiske kort som gir deg et kortsiktig og ikke minst forhåndsgodkjent lån. De kan brukes i de fleste butikker og regningen kommer engang i måneden. Det er en minimumsum, på et par hundre kroner, utover dette bestemmer du selv hvor mye du skal betale.
En av de største fordelene med et kredittkort er rentene ikke belastes før etter at du har fått regningen. I praksis har man faktisk et gratis lån, uten renter i en viss periode. re:member kortet gir deg inntil 52 dager rentefri kreditt. I tillegg kan du låne relativt store summer, maksgrensen er kr 150 000, rentefritt de første 52 dagene. Dette gjør re:member kortet til et av de beste på markedet.

Tilleggsfordeler

I tillegg til de klare økonomiske fordelene har re:member en rekke gode fordelsprogrammer til alle sine kunder. Kundene kan få opptil 25% rabatt i over 200 nettbutikker og i tillegg har de gratis reiseforsikring når du bruker kortet for å betale en reise. Dermed tilbyr dette kredittkortet deg en helhetlig løsning, i tillegg til at du kan spare penger når du bruker det. Det er ingen avgifter når du bruker re:member kortet i butikken. Så du kan handle på salg før lønningen er kommet på konto. Så kan du enkelt betale ned kredittkortgjelden med neste lønning, og før det rentene begynner å løpe, altså innen 52 dager.

Betal alt eller litt eller mye

Det beste med re:member kredittkortet er selvsagt at du kan betale det du har råd til, innenfor deres minimumsgrenser. Dermed står du fritt til å betale ut hele summen om det er ønskelig, eller bare litt. Husk og at du kan fortsette å bruke kredittkortet mens du betaler ned.