re:member kredittkort
re:member kredittkort

Vi er mange som liker å få rabatt på varer når vi handler. Med et kredittkort er det mulig å få rabatt mange steder, både på nettet og i fysiske butikker. Vel og merke dersom du betaler med kredittkortet. Noen kort tilbyr flere rabatter enn andre og en av dem som tilbyr flest rabatter er re:member Mastercard. Her får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward, som kan tilby rabatt i mer enn 300 nettbutikker. Den eneste betingelsen er at du bruker ditt Mastercard fra re:member til å betale med.

re:memberkortet

Det er Entercard som står for re:memberkortet, som er et av de mest populære kredittkort i Skandinavia. Det er samtidig også et kort med en av de høyeste kredittrammene og du kan søke om en kreditt på opptil kr 150 000. Hvor stor kreditt du får tildelt avhenger helt av kredittvurderingen som gjennomføres når du søker. Du betaler ikke noe for å bruke kortet, det eneste du må betale for er uttak av kontanter. Som med mange andre kredittkort får du 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Betaler du for det du har brukt ved forfall, er kortet stort sett gratis å bruke. Det er også reiseforsikring i kortet og denne gjelder så lenge du har betalt minst halvparten av reisens pris med kortet. I tillegg er det mulig å kjøpe ekstra forsikringer det første året for kun kr 90 pr. forsikring. Her kan du velge blant f.eks. ransforsikring, ulykkesforsikring for fører og passasjerer eller billettforsikring.

Hvilke fordeler oppnår jeg?

Fordelene med re:member Mastercard er de mange rabattene som du kan oppnå gjennom re:member reward. Mer enn 300 nettbutikker er tilknyttet programmet og blant disse er mange kjente butikker, som Applestore, InkClub, Tanum, SAS, Nelly.com, Netonnet, CDON og mange flere. Hvor mye du får i rabatt er forskjellig fra butikk til butikk, men mange steder kan du få mellom 5 – 20 % i rabatt. Uansett hvor du handler så fungerer det på den måten at du betaler full pris med ditt kredittkort. Hver måned vil du så få rabatten som fratrekk på fakturaen fra re:member. Men det er ikke kun nettbutikker du oppnår rabatt hos. Du kan også finne en liste med ulike restauranter hvor du får rabatt ved å betale med kortet ditt. En komplett liste finner du på nettsiden til re:member.