re:member kredittkort
re:member kredittkort

re:membercard fra kortspesialisten EnterCard kan gi deg, som allerede nevnt i tittelen, opp til kr 150 000 i kreditt, men som innehaver av dette kortet kan du selvfølgelig være garantert en såpass høy bruksgrense siden denne settes individuelt! Uansett, det er mulig å velge om dette kredittkortet skal være tilknyttet Visa eller MasterCard, og begge disse betalingssystemene er akseptert verden over!

Hvorfor velge re:member?

re:membercard gir deg en rekke fordeler ved bruk, og det er noe av grunnen til at kortet såpass populært (over 700 000 nordmenn er innehaver av dette kredittkortet!). Først og fremst, så får du rabatt i over 200 nettbutikker gjennom fordelsprogrammet re:member reward, og du kan i noen tilfeller få opp til 25% avslag i prisen, det eneste du trenger å gjøre er å betale med re:memberkortet! Ellers kan vi også nevne at du får gratis reise- og avbestillingsforsikring om du betaler minst halvpartens av en reisens transportkostnader (flybiletter, drivstoff m.m.) med kortet, dette kan være hendig om du skal på en ukes tur til syden!

Hvordan fungerer søknadsprosessen?

Det er svært enkelt å få et re:membercard, det eneste du trenger å gjøre er å sende inn en søknad via kortselskapets hjemmeside, og om den blir innvilget har du kortet i postkassa innen et par uker! Søknaden blir behandlet manuelt, så du må beregne litt tid før du får svar! For å søke må du være over 18 år og ikke ha betalingsanmerkninger/inkassosaker, det er positivt for søknaden om du har fast inntekt, fast jobb, ryddig økonomi o.l.

Les mer eller bestill re:memberkortet her