Kredittkort
Kredittkort

Et kredittkort er for mange synonymt med en økonomi i ruiner, men det behøver slettes ikke være så ille. For dagens kort har såpass mange fordeler at man faktisk kan spare penger på det. Og det behøver heller ikke å koste noe å bruke kredittkortet, ettersom man har rentefri betalingsutsettelse i nokså lang tid.

Så lenge kan du utsette betalingen

De aller fleste kredittkort på det norske markedet lar deg utsette nedbetalingen uten at det koster deg noe å bruke kortet. For det koster sjeldent noe å betale med kortet, og rentene begynner først å løpe etter en viss tid. For de fleste kredittkort så snakker man om en rentefri nedbetalingsperiode på hele 40 til 50 dager. De beste kortene på markedet lar deg altså utsette betalingen i nesten to måneder, uten at du behøver å betale en krone for bruken. Dette er perfekt for deg som vet at det kommer en stor lønning om en stund, men har en utgift som må dekkes innen kort tid.

Gratis bruk av kredittkort

Med andre ord er det helt mulig å bruke et kredittkort gratis. De fleste kort på det norske markedet har ikke noe årsgebyr, og man må sjeldent betale for bruken. Det er viktig å følge med på den rentefrie nedbetalingsperioden, slik at man plutselig ikke blir nødt til å betale en skyhøy rente.