Flexi Visa kredittkort
Flexi Visa kredittkort

Santander Red er først og fremst et utmerket kredittkort for den som har behov for store lånebeløp, og samtidig kanskje ikke har tenkt til å betale tilbake innenfor den rentefrie perioden. Kortet har nemlig så gunstige betingelser at det er et godt alternativ til et billig forbrukslån.

Lav rente

Den effektive renten er nemlig på kun 17,12%, som betyr at det er overkommelig dersom du bruker store deler av kreditten og ikke rekker å betale tilbake innen rentefritaket, som er på 50 dager. Skal du gå til et større innkjøp er det med andre ord ikke noe problem å bruke kortet fra Santander Red, og heller betale litt ekstra i renter.

Kortet har ikke reiseforsikring og det er gebyr på uttak i utlandet, så for den reiseglade vil vi heller anbefale kort som Gebyrfri Visa eller Norwegian-kortet.

Spar penger på kjøp

Som bruker av kredittkort (klikk her for å finne det kortet som passer for deg) vil du naturligvis ha noe ekstra ut av kortet ditt utover kreditten, hvis ikke kan du jo like gjerne bruke et vanlig debetkort. Med Santander Red får du gode fordeler når du handler med kortet, selskapet har skaffet seg avtaler med store restauranter, reiseselskaper og butikker.

Rabattene strekker seg så langt opp mot 25% og rabatten trekkes automatisk fra regningen din på kredittkortet.

Klikk her for å finne norske kredittkort på nett