SAS EuroBonus Classic American Express® Card
SAS EuroBonus Classic American Express® Card

SAS Eurobonus Classic American Express® Card er det rimeligste kredittkort som tilbys av SAS. Det har noen færre fordeler knyttet til seg, enn de mer påkostede produktene, Premium, og Platinum. Med SAS Eurobonus Classic kredittkort er man automatisk medlem i EuroBonus-ordningen. Kortet har noen færre medlemsfordeler enn de to andre, og man samler mindre bonuspoeng. Kredittgrensen er også begrenset til kr 150 000. Medlemsfordelene er likevel gode og kr 150 000 er vanligvis nok for alminnelig bruk.

Grunnleggende om SAS kredittkort

Kortet har en relativt høy rente på 26,80%, men den rentefrie perioden er på 45 dager. Dette er derfor ikke nødvendigvis problematisk, så lenge man husker å betale i tide. Uttak i minibank er også relativt dyre, med 4% av uttakssummen. Når man husker at renta på kontantuttak i tillegg løper fra første stund, så kan man nøye seg med å si at man trenger et annet kredittkort for å ta ut penger. Det som er forlokkende med dette kortet er derimot fordelsprogrammet til SAS.

Fordeler med SAS kredittkort

SAS Eurobonus Classic American Express® Card er et kredittkort som automatisk gir deg reiseforsikring hvis mer enn 50% av reisen er betalt med kortet. Forsikringen er mer omfattende enn den som vanligvis følger med et kredittkort. Samtidig samler du bonuspoeng hos SAS for hver reise, med 10 ekstra poeng for hver hundrelapp som belastes på kortet. Poengene kan brukes som betaling for reiser eller andre artikler. Når du har rundet kr 100 000, så kan du gratis ta med en venn på din neste reise med SAS.