Shell MasterCard kredittkort
Shell MasterCard kredittkort

Rabattordninger er det mange som tilbyr, men det er ikke mange som tilbyr drivstoffrabatt. Shell MasterCard en fantastisk rabattordning som gjelder på drivstoff. Her kan du fort spare mye penger. Hvem liker ikke dette? Bensin og diesel er for mange en kjedelig utgiftspost, og de fleste ønsker å få den så rimelig som mulig. Skaff deg Shell MasterCard og du kan sette i gang sparingen på dagen.

Hva du får i rabatt

Når du bruker kredittkortet får du drivstoffrabatten uten å spørre om den. På Shell stasjoner får du hele kroner 1 i rabatt, per liter du fyller for. Det du sparer blir spart som Trumf bonus. Denne kjempe rabatten varer helt fram til 31.12.2016. Kampanjetilbudet gjelder kun for nye kunder av Shell MasterCard. Etter dette tilbudet gjelder den vanlige rabatten på 40 øre per liter. Dette blir det fort penger av, og du har mye igjen for å bruke Shell MasterCard. Fyller du på andre stasjoner og benytter deg av ditt kredittkort så får du også denne drivstoffrabatten.

Les: Shell MasterCard er blant de beste kredittkort for folk som kjører mye bil.

Hvor finner jeg igjen det jeg sparer?

Det du sparer blir spart som Trumf bonus, eller Trumf poeng. Dette samles opp på en egen konto, og over tid kan det bli en del penger. Bruker du ditt kredittkort fornuftig kan du bruke penger uten å betale rente, om du betaler tilbake i tide. Da har du lånt penger rentefritt, og i tillegg spart penger. Trumf poengene kan du ta ut i kontanter eller du kan handle på nettbutikken «Flust», her er det flere gode tilbud, på alt fra reiser, møbler, elektronikk og diverse.

Test: Billigere med bensinkort.