Shell MasterCard kredittkort
Shell MasterCard kredittkort

Den som kjører mye kan ha store fordeler av kredittkort fra Shell MasterCard. Kredittkortet utstedes av Ikano Bank, som er et erfarent og trygt selskap med lang fartstid innen kredittvirksomhet. MasterCard kan brukes over hele verden, med ett nettverk med over 30 000 000 brukersteder. Dette er et kredittkort som gir deg både Trumfbonus på drivstoff hos alle Shell-stasjoner, samt at du får rabatter på de fleste andre ting. Kredittgrensen ligger på maksimalt kr 75 000 som er mer enn nok til å dekke vanlige behov.

Ulemper med kredittkort fra Shell MasterCard

De to ulempene som er prominente med dette kredittkortet, er at du må ut med hele 4% av uttakssummen hvis du bruker kortet til å ta ut penger. Dette i kombinasjon med at den effektive renta er på 26,17% kan fort bli unødig dyrt. Vi har skrevet om flere kort, som tilbyr kontantuttak langt rimeligere enn dette, og som samtidig har lavere renter.

Kredittkort fra Shell MasterCard er bra for Shell-kunder

Et godt råd kan være å bruke Shell MasterCard kredittkort tid det som de er gode til. Bruk dem til å handle. Du får 1% avslag i de fleste butikker, og samler samtidig trumfpoeng, som du kan få utbetalt som penger, eller du kan bruke dem til å handle på online butikken Flust. En rentefri periode på 50 dager gjør det også enkelt å betale kredittkort regningen med neste lønning slik at man slipper unna renter, og kun sparer utgifter med kortet. Bruk et annet kort hvis du har behov for kontantuttak. Vi har presentert mange kort på vår side, hvor kontantuttak er gratis.