Kredittkort
Kredittkort

Sammenlign kredittkort og spar penger, heter det seg. Men da må du nesten vite hva du skal se etter, og ikke minst hva som er viktig for deg. For hva skal du vel med et kort som har reiseforsikring dersom du aldri bruker det og egentlig har behov for lav rente?

Stor kreditt – lav rente

Hvis du skal handle for mye penger og ikke rekker å betale tilbake innenfor den rentefrie perioden som ofte er på rundt 50 dager, bør du sammenligne kredittkort og finne et som har lav rente. Dette kan du fort spare flere tusen kroner på årlig.

Reiseforsikring

Om du skal bruke kortet til å betale reise med må du sjekke om det inkluderer reiseforsikring og eventuelle vilkår for denne. Sammenlign kredittkort som egner seg for reise.

Bonuser

Skal du allikevel ikke bruke kortet i dagligvaren, trenger du ikke et kredittkort som gir deg “cashback” når du handler. Da kan du heller se etter et kort som for eksempel gir deg rabatt på drivstoff.

Gebyrer

Hvis du aldri skal gjøre et uttak i en minibank behøver du heller ikke et gebyrfritt kredittkort (finn gebyrfrie kredittkort på denne siden). De aller fleste kortene koster ikke noe i bruk, så her kan du heller se etter andre preferanser. Sammenlign kredittkort og se forskjellene på rentene og uttaksgebyrene.