Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Med et gebyrfritt Visa fra Santander, et av Norges største bankuavhengige kortselskaper, slipper du unødvendige avgifter. Kredittkortet kan brukes i alle butikker som aksepterer vanlig visa, men du slipper å betale for bruken. Du kan og ta ut penger i minibanker, helt gratis. Så den eneste kostanden du har med dette kortet er eventuelt renter på pengene du har lånt på kortet. Så hvis du betaler hele regningen når den kommer, er dette kortet helt, 100% gratis. Selv når du velger å dele opp innbetalingen, vil du oppleve at rentene er rimelige og du får mange gode fordeler med gebyrfri visa.

Gebyrfri Visa inkluderer reiseforsikring og rabatter

Gebyrfri Visa inkluderer en gratis reise-og avbestillingsforsikring. Så lenge du betaler minimum halve reisen med kredittkortet, vil du automatisk være dekket av reise- og avbestillingsforsikringen. Med denne forsikringen slipper du å bekymre deg for å tape alle pengene hvis du må avlyse en reise grunnet sykdom. Gebyrfri visa gir deg og flere rabatter når du handler i butikker som er med i rabattsystemet. Dette er mange forskjellige butikker, og utvalget utvides hele tiden. De som bruker gebyrfri visa jevnlig vil oppleve å kunne få gode rabatter på nesten alt de kjøper.

Gebyrfri Visa – administrering av banktjenestene

Det er 50 rentefrie dager, ingen etableringsgebyr og ingen årsavgift. Selvsagt er det heller ingen gebyrer når du bruker kortet. Du må være 20 år for å søke om kortet og selve søkeprosessen er nettbasert. Gebyrfri Visa har en svært god nettbank løsning. En løsning som lar deg administrere kortet og dine innbetalinger på en svært god måte. Denne er tilgjengelig på flere plattformer og gir deg kontrollen over forbruket.