Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort kan være en stor inntektskilde for mange foreninger, bedrifter og til og med fotball lag. I dag er det såpass mange gode kort på markedet at det snart ikke har noe å si hvilket av kortene du velger deg. Fordelene er ganske like på de fleste, selv om noen skiller seg litt ekstra ut ved å spesialisere seg på for eksempel bensinstasjonskunder eller fotballsupportere.

Fotballkort

Det har nemlig kommet kredittkort som Liverpool står bak, og flere andre fotballlag har fulgt etter. Her frister de deg med ekstra gode tilbud på billetter til kamper, supportereffekter og selvfølgelig at laget ditt får fortjenesten som blir igjen etter at MasterCard og Visa har tatt sin del. Hva er vel ikke bedre enn å støtte noe du tror på når du bruker penger?

For å finne frem til om ditt fotballlag har et eget kredittkort, så ta et enkelt søk etter laget og denne typen betalingskort. Da vil du fort se om det finnes et kort som du kan bestille. De fleste har også listet opp kredittkortet sitt på hjemmesidene sine, slik at du vil kunne bestille direkte fra dem.

Slike kredittkort har gjerne kun tilbud og rabatter på egne tjenester, er du mer interessert i et kort som har flere bruksområder så finnes det gode alternativer som også gir deg masse rabatter og fordeler. Noen har til og med rabatter på nettbutikker som tilbyr supporterutstyr. Du vil da ikke støtte laget ditt på samme måte, men kan bruker kredittkortet i flere sammenhenger. Sørg derfor for å tenke litt igjennom hvorfor og hva du skal ha ett slikt kort for.