Bank Norwegian kredittkort
Bank Norwegian kredittkort

Å velge det beste kortet kun ut fra rentesatser gjøres ofte, men en bør se på hva et kredittkort kan tilby totalt. Samtidig vil hvilket kort som er best variere etter brukernes meninger og bruk. Det beste kortet er nemlig det kortet som passer deg. Til tross for dette drister vi oss å si, at Bank Norwegian kommer med et av de beste kortene til deg som reiser mye.

Kredittkortet fra Norwegian

Bank Norwegian tilbyr et kredittkort med en øvre kredittgrense på kr 100 000, som skulle holde for de fleste. Kortet er tilgjengelig for alle som er fylt 18 år, og den effektive renten på benyttet kreditt er 23,10%. Denne rentesatsen er fullt ut konkurransedyktig opp mot konkurrentene. Vil du unngå rentene totalt bør du ikke benytte mer kreditt, enn at du klarer løse inn alt, i løpet av de 45 rentefrie dagene. Å betale med kortet for varer, i butikk eller på nettet, er kostnadsfritt. Derimot må du beregne kr 39 i gebyr ved kontantuttak i Norge, og valutapåslag på 1,75% i utlandet.

Inkludert i kredittkortet

Når du mottar kortet har du allerede to fordeler inkludert, reise- og avbestillingsforsikring og en egen forsikring mot tapt avgang. Det som gjør dette til et utmerket kort, for de som reiser en del, er Norwegians Reward program. Hver gang du betaler noe med kortet, som er tilknyttet VISA, tjener du CashPoints. Dette gjelder både hos Norwegian eller andre steder verden over. Andelen CashPoints varierer for forskjellige kjøp. Når du har samlet opp CashPoints kan du benytte disse til å betale for reiser hos Norwegian, helt eller delvis. Ønsker du andre typer forsikringer har du muligheten til det mot ekstra betaling.