Kredittkort
Kredittkort

Leter du etter et kredittkort bør alle faktorer tas med når du beregner kostnadene ved å handle på krita. Da betyr det både renter og gebyrer, da disse kan variere. På papiret er det ikke så store forskjeller, men i rene penger kan det være en del forskjell. Her hos oss har vi sett litt på to kort som kan bli rimelige i bruk, ja nesten gratis om du er fornuftig.

Credits Visa

Her er et godt hverdagskort fra BB Finans. Credit Cards Visa har en kredittgrense oppad på kr 100 000, men det er ikke å anbefale å benytte hele om man vil ha et gratis kort. Renten for benyttet kreditt på kr 15 000 er 22,90% betalt over 1 år. Den rentefrie perioden er på 51 dager, og vi anbefaler at en forsøker betale innen denne perioden. Dette er et helt gebyrfritt kredittkort, og har 18 års aldersgrense. Gjennom kortet har man gratis ID-tyveriforsikring, samt reise- og avbestillingsforsikring. I tillegg har man tilgang til VISA’s fordelsprogram Gullkammer.

VIP Credit Card

Dette kortet kommer med et variert fordelsprogram med fokus på velvære og livsstil. I tillegg til faste fordeler har de også utvidet med spesifikke ting enkelte måneder. Dette kommer i tillegg til de «vanlige» som f.eks. reiseforsikring. Renten her på kr 15 000 betalt over et år er 22,90%. Klarer du betale innen 50 dager løper ikke renten, rentefri periode. Aldersgrensen på dette kortet er 23 år. Du benytte kreditt opp til kr 100 000. Dette er også kredittkort gebyrfritt. Bruk kortet smart, benytt rentefri periode for tilbakebetaling og du har et gratis kort.