Kredittkort
Kredittkort

Hvis du sparte penger i fjor, så er det mulig å spare enda mer penger i 2015 – i alle fall om du velger ett av de beste kredittkortene i 2015. Det er en kamp som stadig blir jevnere, men inntil videre ser vi at det fortsatt er tre aktører som skiller seg positivt ut. De får du mer informasjon om i denne artikkelen.

Norwegian-kortet

Bank Norwegian står bak ett av de beste kredittkort i 2015. Med Norwegian-kortet kan du søke om en kreditt på inntil 100 000 kroner, og få en effektiv rente på 23,10% når den rentefrie nedbetalingsperioden på 45 dager er over. Med kun 18 år som aldersgrense er dette et kredittkort for de aller fleste!

Gebyrfri Visa

Det beste kredittkortet i 2015 for deg som reiser mye og liker å spare penger, er Gebyrfri Visa. Dette er et kredittkort som ikke koster noe å bruke, å eie eller når man gjør uttak av kontanter. Videre så kan man søke om en kredittgrense på inntil kr 100 000, med en effektiv rente på 23,41 prosent. Rentefri nedbetaling i inntil 50 dager.

re:member

Det tredje beste kreditkortet i 2015, er re:member sitt MasterCard. Dette er et kort som har fordeler på mange ulike måter, blant annet med en høy kredittgrense på hele 150 000 kroner og et eget fordelsprogram som gir deg avslag når du handler. Et godt kort for den som trenger en god «allrounder».