yA kredittkort
yA kredittkort

yA kredittkort er et meget solid og godt kredittkort for ansvarlige brukere. Rabatter er ikke like gode som hos 365Privat MasterCard jevnt over, men de er bedre hvis du bruker kortet spesifikt. Helt grunnleggende så har kortet 50 rentefrie dager for kjøp, noe som betyr at man har god tid til å vente på neste lønning før man betaler. Samtidig har kortet en maksimal kredittramme på kr 100 000. Renten er også relativt lav for bransjen med 22,90%. Kortet har to sterke sider for-utenom dette, som gjør det til et bra valg.

Bruker av yA kredittkort velger rabattordning

Brukeren av dette kredittkort velger hver måned hvor han vil ha sine rabatter. Disse er begrenset til kr 500 per måned, men det betyr at man må handle for over kr 10 000 før man slutter å få rabatter. Rabattene ligger nemlig ofte på 4-5% av kjøp innen dagligvarer eller klær, eller en flat rabatt på 2%.

Kredittkort som er bra for ferie

Det andre som gjør kredittkort fra yA til et godt valg er at det egner seg godt for utenlandsturer. Selskapet gir brukere som betaler for mer enn halvparten av turen med kortet, en gratis reiseforsikring. Skulle brukeren som følge av ulykke, eller sykdom, bli ut av stand til å betjene gjelden sin til kortselskapet, er han også forsikret mot dette til enhver tid.

Kortet er i tillegg til dette 100% gebyrfritt. Det betyr at det er gratis å ta ut penger med kortet, også i utlandet. Altså et godt kort for ferie, og hverdagsliv.