Norwegian kredittkort

Norwegian kredittkort er et godt kort til hverdagsbruk. Kortet lar deg blant annet spare CashPoints ved vanlig bruk, har ingen årsavgift, tar ingen gebyrer ved bruk i utlandet og du får inkludert flere typer forsikringer. Kortet kan også administreres i en app og er lettvint å bruke med muligheter for blant annet Apple Pay og betaling via mobil og klokke.

Bank Norwegian er en stor og sikker aktør som leverer gode nettløsninger til sine kunder ved hjelp av innovasjon og teknologi. De tilbyr kredittkort, forbrukslån og refinansiering og ønsker at deres kunder skal få noen av de beste betingelsene som finnes på markedet.

Apple Pay

Apple Pay kan brukes i butikker, på nett eller i apper. For å sjekke om du kan betale med Apple Pay kan du se etter symbolet for kontaktløs betaling. Kontaktløs betaling kan du bruke ved å registrere deg enten via Apple Wallet eller via Norwegian sin egen app. Deretter kan du betale med iPhone ved å dobbeltklikke på sideknappen og autorisere betaling ved hjelp av ansiktsgjenkjenning, passord eller fingeravtrykk. Mobilen må holdes i nærheten av en kontaktløs terminal og du vil høre et pip når betalingen er gjennomført. Apple Pay er en sikker betalingsmetode, og kortnummeret ditt lagres ikke på enheten eller hos Apple sin servere, det er kun et digitalt kryptert kortnummer som blir lagret på enheten.

Mobil- og klokkebetaling med Norwegian kredittkort

Du kan også bruke mobil- og klokkebetaling med andre mobiler enn iPhone. Mobil- og klokkebetaling er både enkelt og trygt. Dersom du legger til kredittkortet på mobilen gjør det ingenting om du legger igjen lommeboken din hjemme. Du vil alltid ha en betalingsmetode tilgjengelig, som regel husker man å ta med mobilen ut, men glemmer kanskje igjen lommebok eller veske hjemme. Norwegian kredittkort lar deg betale med både Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay.

Kortet kan du legge til via Norwegian sin egen app som blant annet lar deg:

 • Sjekke saldo.
 • Se CashPoints og cashback-saldo.
 • Se fakturaer.
 • Overføre penger og betale regninger.
 • Sperre og bestille nytt kort.
 • Hente PIN-koden din.

Slik betaler du med Apple Pay:

Gratis reiseforsikring

Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert i kortet dersom du betaler 50% av reisens utgifter med kredittkortet fra Norwegian.

Norwegian har også tilpasset seg skiftende tider og tilbyr nå en dagligvareforsikring. I 2020 har Norwegians kunder brukt mer penger på dagligvarer enn på reiser. Dagligvareforsikringen dekker en måneds forbruk av dagligvarer dersom du blir sykemeldt, permittert eller arbeidsledig.

Andre forsikringer som du kan velge å inkludere i kredittkortet er tannhelseforsikring, egenandelsforsikring i leiebil, ID-tyveriforsikring og betalingsforsikring av kort. Helårs reiseforsikring kan også inkluderes. Forsikringen gjelder for deg, hele familien din og bagasje i inntil 90 dager. Forsikringen gjelder også dagsreiser. Du betaler ingen egenandel og forsikringen er gyldig uavhengig om du har betalt med kredittkortet fra Norwegian.

Økonomiskolen har en god video om reiseforsikring:

Betal reiser med CashPoints

CashPoint er Norwegian sin egen valuta og du tjener CashPoint ved å bruke Norwegian sitt kredittkort. Du må koble kortet ditt til Reward-profilen din for å begynne å spare CashPoint. CashPoints kan brukes som betaling når du kjøper reiser hos Norwegian.

Cashback er en alternativ bonusordning til CashPoints. Cashback gir deg opptjening på varekjøp som du kan bruke til å betale ned saldoen på kredittkortet ditt fra Norwegian.

Rabatter og tilbud

Norwegian kredittkort samarbeider med over 150 partnere som gir rabatter og unike tilbud. Noen rabatter gjelder hele tiden mens andre er spesialtilbud som gjelder en kort periode. Du kan også tjene CashPoints i en rekke nettbutikker. For å ikke gå glipp av tilbud eller muligheter til å tjene Cashpoints er det lurt å velge mulighet for varsling og også følge med i appen.

Fordeler

 • CashPoints eller cashback på alt man kjøper.
 • Inkludert reise- og avbestillingsforsikring.
 • Inkludert forsikring mot kansellert flyavgang.
 • Rentefri betalingsutsettelse ved kjøp av flybilletter hos Norwegian.
 • Høy kredittgrense.
 • Inntil 45 dagers rentefri betaling.
 • Tilgang til å kjøpe en rekke forskjellige tilleggsforsikringer.
 • Ingen årsgebyr.
 • Rabatt hos over 150 samarbeidspartnere.

Ulemper

 • CashPoints kan kun benyttes hos Norwegian
 • Gebyr ved kontantuttak i Norge

Betingelser for Norwegian kredittkort

Du må være over 18 år for å kunne søke om kredittkort hos Norwegian. Det vil også bli foretatt en kredittsjekk og det er derfor viktig at du ikke har noen betalingsanmerkelse fra tidligere. En kredittvurdering foregår som regel automatisk og du vil dermed kjapt kunne få et tilbud om kredittkort dersom du ikke har noen anmerkninger eller pågående inkassosaker.