365Privat MasterCard
365Privat MasterCard

Den Danske Bank sitt kredittkort, 365Privat MasterCard, er av Dine Penger blitt kåret til Norges beste kredittkort. Det er mange grunner til dette, og kortet har en solid pakke av fordeler som brukeren kan nyte godt av. Kortet er best for den disiplinerte brukeren som alltid betaler helheten av regningen når den kommer, og som ikke benytter seg av kreditt. Vi anbefaler forresten alle å være en bruker av denne typen. Alt annet kan fort bli kostbart.

Et kredittkort med rabatt på Norges beste strømavtale

En annen fordel med å være kunde hos Den Danske Bank er at man får tilgang på en meget god strøm-avtale, som delvis er sponset av banken selv. Det lille norske energiselskapet, Ustekveikja Energi som gjør avtalen tilgjengelig er også flere ganger blitt kåret til Norges billigste strømleverandør. Selv om denne fordelen ikke er knyttet til ditt kredittkort i seg selv, er dette noe som det er verdt å se mer på. Ikke bare kan du spare opptil kr 3 000 per år med cashback-avtalen til 365Privat MasterCard. Her finnes det mange flere fordeler å høste.

Et kredittkort som skryter av Norges beste drivstoffrabatt

Den Danske Bank skryter også av at de kan tilby Norges råeste drivstoffrabatt for kunder som har 365Privat MasterCard. Dette er ikke helt sant, men nesten. Det eneste andre kortet som kan måle seg for handel på alle bensinstasjoner er kredittkort fra Santander sin Flexi Visa, som gir 4% på alle stasjoner, mot 356Privat sine 3,65%. Handler man derimot hos ESSO med 365Privat MasterCard, får man en rabatt som ligger like over 5%.