Kredittkort
Kredittkort

Det er i 2015 blitt svært mange kredittkort å velge i, og stadig flere nye aktører prøver seg i dette markedet. Nå ser man også at flere frittstående selskaper prøver seg på kredittkort, og ikke bare banker. Et godt eksempel på dette er Bank Norwegian, som gjør det stort med sitt Norwegian-kortet.

Norwegian-kortet

Kredittkortet fra Bank Norwegian har nemlig blitt kåret til best i test og vinner derfor frem som et av de anbefalte kredittkort i 2015. Det er et kort som spesielt er egnet for de yngste av oss, ettersom det har 18-årsgrense for å søke om kortet. Utover dette så kan man søke om en kreditt inntil 100 000 kroner, med en effektiv rente på 23,10 prosent. Rentefri nedbetaling har man i hele 45 dager.

Gebyrfri VISA

Hvis du reiser mye, eller rett og slett ønsker å spare penger på gebyrer og rentekostnader, så er Gebyrfri Visa et kredittkort for deg. Med dette kortet betaler du ingen gebyrer, verken når du bruker kortet eller gjør uttak med det. Og det er nettopp de gebyrfrie uttakene som er årsaken til at såpass mange bør velge Gebyrfri Visa som sitt neste kredittkort. Dette kan man spare massevis av penger på når man ferierer i utlandet, og når kortet også har reiseforsikring inkludert, så er det vel ikke noe å lure på?