Kredittkort
Kredittkort

Om du skal bruke kredittkortet ofte, der du gjerne handler store summer, så trenger du et kredittkort som er så billig som mulig. Det er flere faktorer som avgjør hvor billig kortet er, men i hovedsak er det den effektive renten du bør være opptatt av. Les videre for å finne ut hvordan du finner de billigste kortene.

Hva skal du bruke kortet til?

For å finne ut hvor mye du kan spare på å velge riktig kredittkort, må du vite hva du skal bruke kortet til. Skal du uansett betale tilbake utnyttet kreditt innen den rentefrie perioden er over, så vil det lønne seg å søke om et billig kredittkort med maks antall rentefrie dager, samt høy kredittgrense.

Skal du derimot bruke kredittkortet for å kjøpe ting på avbetaling, så vil et billig kredittkort være det med lavest rente. Santander Red har kun 17% rente, og er kanskje markedets billigste på nettopp dette, mens testvinneren 365Privat MasterCard har en effektiv rente på 25% – og vinner ikke frem på dette punktet.

Sammenlign den effektive renten

Dersom du skal betale ting på avbetaling med kortet, så kan du enkelt finne ut hvor mye det vil koste deg når du vet hva renten på kredittkortet er. På våre nettsider finner du en solid oversikt over de ulike kredittkortene på markedet, slik at du enkelt kan se hvilken tilbyder du kan spare mest penger hos.