Kredittkort
Kredittkort

Så du leter etter de billigste kredittkortene? Vi skjønner deg godt – å handle på kreditt kan enten være urovekkende dyrt, eller i motsatt ende tilfredsstillende godt. Alt avhenger av hvordan du velger å bruke kortet, men samtidig så lønner det seg alltid å skaffe seg et kredittkort som passer både til bruk og økonomisk disiplin.

Slik er de billigste kredittkortene

Vi skal nå ta for oss noen billige kredittkort som er sterke på ulike måter. Vi begynner med yA kredittkort, som utstedes av den populære internettbanken yA Bank. Her kan man søke om en kredittgrense på inntil kr 100 000, og få hele 50 rentefri dager. Den effektive renten er på kun 20,98%, noe som gjør dette til en meget god «allrounder».

Tar vi turen over til Santander og kortet Santander Red, så ser vi at renten faller enda et par hakk. Her er den på kun 17,12%, noe som må være markedets beste. Samtidig kan man også her søke om en kredittgrense på inntil kr 100 000, og bruke 50 dager på å betale tilbake utnyttet kreditt før man må betale renter.

Dyre kort, andre fordeler

De to overnevnte kredittkortene er blant markedets billigste. Men det finnes kredittkort med langt høyere rente, som Trumf Visa, der renten er på 34,40%. Det høres kanskje ikke billig ut, men dette kortet har mange andre fordeler som veier opp, noe som kan gjøre det til et meget bra alternativ tross høy rente.