Kredittkort
Kredittkort

Har du uheldigvis opparbeidet deg dyr kredittkortgjeld på ett eller flere kort? Dette kan være tunge økonomiske byrder å bære, og hvis du ikke har muligheten til å betale dem ned raskt, vil det være smart å gå for en refinansiering.

Refinansiering handler kort og godt om å kvitte seg med dyr gjeld ved hjelp av ny gjeld som er billigere og gunstigere. Det høres kanskje merkelig ut å erstatte gammelt lån med nytt lån, men når det gjelder kredittkortgjeld er dette definitivt ingen dum idé.

Årsaken til dette er at rentene på kredittkortene er mye høyere enn på et forbrukslån og dermed vil det lønne seg å betale ned kredittkortgjelden med et forbrukslån for dermed å få gunstigere betingelser. Kredittkortene er meget bra til sitt bruk, men som et lån som man betaler ned over tid vil det definitivt lønne seg å velge andre løsninger.

Hvis du ønsker å gjennomføre en refinansiering kan du få hjelp til det hos finansagenter. De vil i tillegg sende din lånesøknad til flere forskjellige banker slik at du får de beste tilgjengelige betingelsene som finnes for deg.

Deretter vil du få innfridd din dyre gjeld og sitte igjen med et nytt lån som har langt bedre betingelser enn du hadde tidligere – og ikke minst en ryddigere økonomi med en fastlagt nedbetalingsplan.