Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån uten sikkerhet er en ypperlig «snarvei» til raske penger. Hvis du trenger penger til å kjøpe en reise som er billig akkurat nå, eller kjøpe en fin diamantring til forloveden, men har andre utgifter som står i veien så er forbrukslån et godt alternativ. Hvis en tar opp et forbrukslån uten sikkerhet så slipper du å ta pant i f.eks. huset eller bilen, og det er nok grunnen til at forbrukslån uten sikkerhet er blitt så populært. Er du en flink betaler så kan du betale ned før tiden. Hvor mange år du vil spe avdragene på bestemmer du selv, men desto lengre tid du bruker på å betale ned lånet jo lavere avdrag får du.

Hvordan få et forbrukslån?

Hvis du er en flink betaler vil du etablere et godt kundeforhold til lånegiver, og det gir deg et fortrinn hvis du skulle ha lyst på et nytt lån eller refinansiering. Det er viktig å huske på at forbrukslånet er uten sikkerhet. Mange tror at du må ta pant i huset og tjene mange penger for å få tilslag på et forbrukslån, men det er ikke tilfelle. De fleste utbydere av forbrukslån uten sikkerhet krever bare at du har en fast inntekt og ikke har betalingsanmerkninger. Kriteriene hos utbydere av forbrukslån varierer, men det er ikke bindende å se hva de forskjellige kan tilby og krever av deg. Den effektive renten på forbrukslån uten sikkerhet vil i mange tilfeller være lavere enn f.eks. kredittkort, så det er et bedre alternativ hvis du skal låne langsiktig.

For å lese mer om forbrukslån kan du besøke lån.priv.no. Her kan du enkelt sammenligne forbrukslån for å finne det lånet som passer best til ditt bruk.