Kredittkort
Kredittkort

Mange er opprørte over de høye bensinprisene i Norge, og når vi nå skriver 2014 har også prisen på diesel økt. I april ble det rapporter om de høyeste drivstoffprisene noensinne, så hvis vi fortalte deg at et kredittkort kunne bidra til å gjøre det billigere for deg – ville du vurdert det da?

Slik reduserer du prisen med et kredittkort

Et kredittkort som inkluderer slike bonuser, omtales ofte som bensinkort. Hver enkelt av de store bensinstasjonkjedene har sine egne kort, inkludert både Shell, Statoil og Esso. Fyller du tanken med et av disses kortene på kjedens respektive stasjoner, kan du spare mellom 20 til 50 øre per liter. Samtidig inkluderer disse kortene andre fordeler, som cashback på andre kjøp og lignende.

Men for deg som vil spare enda mer, og samtidig ha friheten til å velge nøyaktig hvilken stasjonskjede du vil, så skal vi nå fortelle deg om et enda bedre alternativ.

365Privat MasterCard

365Privat sitt Mastercard har nemlig blitt svært populært grunnet det overnevnte. Med dette kortet sparer du nemlig 3,65% når du fyller tanken, uavhengig av hvilken stasjon du gjør det hos. Med dagens bensinpris tilsvarer dette en bonus på godt over 50 øre/literen.

Fyller du dessuten hos Esso med dette kredittkortet, så sparer du ytterligere 30 øre, og bonusen strekker seg over 80/øre literen. I tillegg får du en fin oversikt over familiens drivstofforbruk!