Kredittkort
Kredittkort

I moderne tid er det ikke bare de lokale sparebankene som kan tilby lån og kredittkort til sine kunder, men det etableres hvert eneste år nye låneinstanser og banker. Det har gjort at man har fått et svært godt utvalg av slike tjenester, og en tilspisset konkurranse gjør at du får et stadig bedre tilbud.

Store banker, små banker

Dersom man ønsker å skaffe seg et kredittkort, så synes mange at det kanskje er enklest å gå til den lokale sparebanken – enten man er kunde i DNB, Gjensidige eller SpareBank1. Men dette er samtidig kanskje det dyreste man gjør, ettersom det finnes mindre aktører på markedet som spesialiserer seg nettopp på kredittkort.

Et godt eksempel på det er Bank Norwegian, som er en ren Internettbank og tilbyder av kredittkort og forbrukslån. Her får man et svært gunstig kort, som den vanlige banken din helt sikkert ikke kan matche. Generelt kan man si at dette er gjeldende for de fleste kort på markedet.

Søke kredittkort via nettet

De moderne bankene lar deg dessuten søke om kredittkort direkte via nettsidene deres, og gir deg som regel svar på søknaden innen kort tid. Det gjør at det nå er blitt langt enklere å skaffe seg et slikt kort, og det stadig bedre utvalg av banker å velge imellom gjør at det også blir billigere.