Kredittkort
Kredittkort

Da kredittkort først kom på markedet var dette en stor forandring for måten vi driver butikk og handler på i Norge. Ingen i Norge er i dag opptatt av at en alltid trenger å ha med seg penger, og kredittkort har tatt over store deler av den nytten som penger og vanlig bankkort hadde tidligere. Kredittkort er nemlig blitt et overlegent betalingsmedium, som gir brukeren mange økonomiske fordeler.

Kredittkort kommer nemlig med fordeler

Nye kredittkort kommer med mange fordeler og bonuser. Som kunde blir du inkludert i bonusprogrammer og fordelsavtaler som kan spare deg en masse penger, og unødige utgifter. Bonusene eller rabattene på varekjøp ligger på mellom 1% og 5%, men de varierer ettersom hva man kjøper. Har man valgt den riktige kombinasjonen av kort så sparer man mange tusen kroner i løpet av et år, når man bruker kredittkortet riktig. Penger man har spart kan man så bruke til spill på slots uten å ha dårlig samvittighet for det. I tillegg kan man sette av penger man sparer gjennom kredittkortet som en grense på hvor mye man kan spille for, om man ønsker å begrense hvor mye man bruker til å bare være penger man har spart opp og ellers ikke ville hatt. Med bankkort eksisterer det fortsatt ingen slike bonusordninger. Bankkort medfører også gjerne gebyrer hvis man vil ha dem med VISA funksjon. De fleste kredittkort er derimot ikke belastede med gebyrer og gir deg bare fordeler i stedet.

Noen kredittkort gir deg rabatter og reiseforsikring

Hvis du skal ut på reise, eller på ferie så følger det store fordeler med kredittkort. Mange kort kommer med en inkludert reiseforsikring som fungerer så lenge du har betalt mer enn halvparten av turen med kortet. Det finnes også kredittkort som lar deg ta ut penger i utenlandske banker uten at du betaler noen gebyrer. Der finnes mange fordeler å hente ved å finne det riktige kredittkortet for sin livsstil, om du liker å reise, handler mye online, eller kjører mye bil så finnes det kort som sparer deg penger.