Manchester United Visa kredittkort
Manchester United Visa kredittkort

Hvis du liker å ta turen over dammen med jevne mellomrom for å besøke Old Trafford så er Manchester United VISA det riktige kredittkort for turen. Blant fordelene som kortet gir er en rekke av dem knyttet direkte opp til Manchester United FC. Alt fra billetter til supporterutstyr blir billigere med dette kortet. I tillegg kommer kortet med reiseforsikring hvis du bruker kredittkort til å kjøpe reisen. For øvrig så inkluderer kortet deg i de andre fordelene som Santander Bank gir til sine kunder. Det betyr rabatter på andre ting enn fotball også.

Grunnleggende om kredittkort fra Manchester United VISA

Hvis vi skal begynne med å trekke fram en ulempe med kortet, så er det at renta er relativt høy, med 26,90%. Sammenlikner man med andre kredittkort finnes det rimeligere alternativ. Dette trenger ikke å ha konsekvenser, siden den rentefrie perioden for kjøp med kortet er på 50 dager. Betaler du til rett tid er pengene rentefri. Det koster også kr 40 pluss 1% av summen når du tar ut penger i minibank, så der finnes det også rimeligere løsninger. Santander har en vanlig samling med butikker i sitt fordelsprogram, hvor handel med kredittkort gjør ting billigere for deg.

Et kredittkort for tur til Old Trafford

Dette er et kredittkort som selger seg med det spesielle fordelsprogrammet. For det første så har du automatisk reiseforsikring hvis mer enn halvparten av reisen er betalt med kredittkort. Du har 10% rabatt på kjøp av billetter gjennom Old Trafford Ticket Hotline, og 10% rabatt på kjøp hos Union Direct som er klubbens egen supporter-butikk online. Du får også 10% rabatt på medlemskap i supporter-klubben. På guidede turer gjennom stadion, har du også 20% rabatt med kredittkort fra Manchester United VISA.