Kredittkort
Kredittkort

Ettersom konkurransen blant bankene om å kunne tilby kundene sine det beste kredittkortet stadig tilspisser seg, så blir renten for kredittkort stadig lavere. Nå til dags minner enkelte kort om et billig forbrukslån – noe som selvfølgelig er meget gunstig for deg som skal nedbetale kreditten over lengre tid!

Så lav kan renten bli

Fortsatt ser man en relativt høy snittrente for norske kredittkort, ettersom de fleste tilbyderne har lagt seg på en effektiv rente rundt 25 – 35%. Spesielt vil du oppleve at renten er høy dersom du søker om kortet via den lokale sparebanken din. De rene internettbankene er nemlig svært bedre hva renter angår, så vi anbefaler naturligvis å velge en slik bank.

Ved å bruke nettstedet vårt kan du dessuten sammenligne kredittkort med lav rente, slik at du selv enkelt ser hvor mye du kan spare. Men vi skal naturligvis anbefale et kort til deg her og nå.

Lav rente med Santander Red

Kredittkortet Santander Red, fra banken med samme navn, er den absolutte vinneren hva lav rente angår. Den effektive renten ligger nemlig på kun 17,12%, noe som er helt unikt for norske kredittkort. Her kan man altså betale ned utnyttet kreditt over lengre tid uten å få dårlig samvittighet – så dette er et soleklart førstevalg for de fleste!