Bank Norwegian kredittkort
Bank Norwegian kredittkort

Norwegian går sine egne veier! Deres tilbud til kunder inkluderer ikke bare gode flypriser, men i tillegg en god banktjeneste. Bank Norwegian sitt spennende kredittkort; Norwegian kortet, er spesielt utviklet for de som reiser mye. Fordelene er selvsagt størst hvis man reiser med Norwegian, hvor man får Cashpoints på kjøp av billetter med Norwegian. Dette betyr i praksis at man får tilbake deler av summen når man bruker kortet til å betale reisen. På alle lavprisbilletter eller full fleksbilletter til utlandet får du henholdsvis 5% og 20% cashpoints. Det stopper ikke der, for man får og 1% cashpoint på handler i flere forskjellige vanlige butikker. Dermed kan du tjene mange cashpoint når du bruker dette kortet jevnlig.

Reiseforsikring inkludert

Selvsagt er det en god reiseforsikring inkludert. Denne reiseforsikringen er enkel å aktivere. Det eneste du må gjøre er å bruke Norwegian kortet til å betale minst halvparten av reisekostnadene. Da vil ikke bare den som eier kortet være dekket, men også den nærmeste familien. Denne gratis reise- og avbestillingsforsikringen vil dekke ektefelle og barn under 21, såfremt de er med på samme reise. Dermed får man både cashpoints og man er dekket av en reiseforsikring.

Norwegian kortet i et nøtteskall

Kortets kredittgrense er 100 000 kr og det er 45 dagers rentefritak. Kortet er gratis å bruke i vanlige butikker. Det er ingen gebyrer på uttak utenlands, passende for et kredittkort for alle som elsker å reise! Det er et lite gebyr på 39 kr på uttak innlands, men det er ingen prosentmessige gebyrer. Fyll ut skjema på nettet, hele søkeprosessen er elektronisk!