Santander Red kredittkort
Santander Red kredittkort

Santander Red er det kredittkortet på det norske markedet i 2016 som har den laveste effektive renten, med 17,11%. Kortet er også fullstendig gebyrfritt, med ett unntak. Om man ikke bruker kortet i løpet av et år, betaler man et gebyr for inaktivt kort på kr 149. Kortet er tilknyttet Visa-nettverket, noe som betyr at det kan brukes over så å si hele verden, i flere millioner brukersteder og terminaler. Dette er med andre ord et kredittkort som er absolutt konkurransedyktig.

Fordelsavtalene som følger med Santander Red er meget gode

De fleste kredittkort har fordelspakker og de som følger med Santander Red er gjennomsnittlig gode. Her får man Cash-Back, eller Kick-Back som Santander kaller det, hos over 200 forskjellige nettbutikker, og det finnes ingen maksgrense for hvor stort beløp du kan få tilbake. Prisen på det du handler forblir den samme med slike programmer, men du får en andel av handelen tilbake, når regningen gjøres opp. Det finnes mange kort som har bedre fordelsavtaler, siden omfanget av Santander Red sine fordelsavtaler er noe begrenset.

Kredittkort fra Santander Red har få ulemper

Santander Red er langt fra de dyreste kredittkort når det kommer til å ta ut penger i bank eller i minibank. Den renten som selskapet tar på kontantuttak er også meget lav til sammenlikning med resten av utvalget. Om du kommer til å bruke kortet for å ta ut kontanter er det likevel noe som du bør legge merke til. Et uttak koster 1% av uttakssummen pluss kr 30.