Kredittkort
Kredittkort

Ingen kredittkort (klikk her for å lese mer om slike kort) kan være best på alt, så det finnes ulike kort som er best på sine felt. Derfor er det viktig å tenke på hva du skal bruke kortet på før du velger et. Vi har funnet frem tre ulike kort som kan være passende til de aller fleste.

For den som vil låne mye

Da kan vi anbefale kredittkortet re:member. Dette er et kort tilknyttet MasterCard som gir deg en lånegrense på hele 150 000kr, som minner om et passe stort forbrukslån. Dette passer med andre ord dersom du har behov for store summer, men vi minner om at da vil også renten bli ganske høy, på omkring 25,40%.

For den som reiser mye

Her finnes det faktisk et “ultimat” kredittkort for den reiseglade – og det heter Gebyrfri Visa. Grunnen til at dette er så bra når du er ute i farten er fordi at det ikke koster noe å gjøre uttak i minibanker, også i utlandet, samtidig som det inkluderer reiseforsikring. Løp og… kjøp?

For deg som vil spare penger

Vår klare favoritt her er Trumf Visa. Ved å bruke dette kredittkortet når du betaler kan du spare 1% på alle kjøp du gjør i hele verden, uavhengig av bransje eller kjede. Handler du i en butikk med Trumf (Kiwi, Meny, Shell osv) får du ytterligere 2% i bonus, altså totalt 3% av pengene tilbake. Det blir noen hundrelapper i året det…