Kredittkort
Kredittkort

Noen av de beste kredittkort fra yA Bank, er VIP Credit Card, og yA Kredittkort. Fordelspakkene og tilbudene som kredittkortinnehaveren får hver måned er spennende (les mer om dette her). Dette kombineres med at kortene er fullstendig gebyrfrie om man betaler regningen via nettbankens E-faktura. Samtidig er den rentefrie perioden på varekjøp hele 50 dager. Om man skulle være i en knipe, og trenger kontanter er renten på 22,90% også blant de lavere.

yA Kredittkort er blant de beste reisefølgene man kan finne

yA Kredittkort er en god forsikring når man reiser på ferie i utlandet eller i Norge. Kortet gir deg gratis reiseforsikring, og det er bra å ha i bakhånd om uhellet skulle være ute. Med en kreditt på hele kr 100 000 kan man med kortet komme seg ut av de fleste uhell, om alt annet skulle svikte. Vi anbefaler kortet som et godt alternativ til nød-kontanter, siden omkostningene er lave i sammenlikning med andre alternativ.

Med VIP Credit Card kan man slå seg løs

Mange av de samme betingelsene gjelder også for VIP Credit Card, som også er et kredittkort fra yA Bank. Det som gjør dette kortet til noe helt unikt er derimot fordelsprogrammene. Her får man tilbud om fancy fester, rimelige kjøreturer med limousin, eller avslappende spa-besøk. Begge de to nevnte kortene har også gode Cash-Back-ordninger, som fører til at man sparer penger på alle handler som gjennomføres. Det beste kredittkortet er alltid det kortet som passer best til det man vil gjøre, om man vil reise og nyte livet, er de to kortene fra yA Bank det beste valget.